З першого дня і весь період курсу повністю виключаються такі продукти:
1) ЦУКОРЦукор у вашому житті з'являється від народження з молоком матері. Нині його додають практично скрізь. Проблеми зі здоров'ям починаються саме з цукру:
- повністю блокує роботу мозку
- прискорює процес старіння
- пригнічує імунну систему
- сприяє розвитку серцево-судинних захворювань
- виводить кальцій із організму
- впливає на розвиток остеопорозу
Це лише мала частка всіх хвороб, які виникають від цукру.
2) БОРОШНОБорошно склеює клітини та блокує природний обмін речовин клітин. Борошно шкідливе насамперед тим, що воно поганої якості, поганого зберігання та з поганого низькоякісного зерна, яке обробляють хімічними речовинами.Якість борошна ніхто не контролює. Таке борошно сильно б'є по жіночій системі, викликає аутоімунні захворювання. 3) КАВА, ЧАЙ (чорний, зелений)Протягом курсу ви вирівнюєте своє гормональне тіло, рівень стресу, тому каву та чай виключаємо.
Кава та чай – це залежності, які вводять людину в оману, в ілюзію бадьорості. Кофеїн сприяє збільшенню кіст, шкідливий тим, хто має міому, ендометріоз. Тож давайте допомагати своєму організму і виключимо на період курсу і каву, і чай!
4) АЛКОГОЛЬШкідливість алкоголю на організм колосальний. Молекула спирту швидко всмоктується в кров та розноситься по всьому організму. Процес всмоктування починається зі слизової оболонки рота, слизова оболонка шлунка всмоктує близько 20% алкоголю, основна частина припадає на тонкий кишечник.
Спирт легко проникає у клітинні мембрани будь-яких тканин. Найбільше етанолу у клітині мозку: в 1,5-2 рази більше, ніж у тканинах інших органів.
- У печінці також спостерігається високий вміст спирту.
- У нервовій системі алкоголь спричиняє утворення тромбів.
- Шкіра втрачає свою еластичність і швидко старіє.
Алкоголь виключаємо на період проходження курсу. Дбайливіше починаємо ставитись і любити свій організм!
5) СІЛЬДодаємо до раціону зовсім небагато.
6) МОЛОЧНІ ПРОДУКТИВиключаємо усі молочні продукти. Починаємо потроху готуватися до голоду та чистити клітину, а молочні продукти підвищують кислотність та провокують бродіння у кишечнику.